sâmbătă, 19 noiembrie 2011

Ce bijuterii se poarta in toamna-iarna 2011

Coliere „statement"

Aceste bijuterii este foarte la moda in acest an si cel mai bun mod de a purta acest accesoriu este sa-l asortezi cu haine in colori neutre si puternice. Colierele „statement" sunt mai mari si mai indrazneti in acest sezon, cu pietre uriase si modele funky.
Un amestec de metale cum ar fi bronz, argint si aur va fi punctul de maxima luminozitate in acest sezon. Alegeti un colier „statement" sau un colier „bib" (la baza gatului) ale caror design este inspirat de triburi africane pentru a avea un impact vizual maxim.

Se poarta colierele „statement" la baza gatului. Un colier „bib" cu un amestec de pietre este perfect pentru acest sezon si multe case de design, cum ar fi TopShop si Max and Chloe au o asemenea colectie.

Bratari multiple si fixe

Ultimele tendinte in bijuterii din primavara anului 2011 prezic ca bratarile si mansetele vor fi foarte populare. Dar nu purta o singura bratara din set. Trebuie sa le porti impreuna pentru a crea un look sic si casual. Cea mai buna alegere cand porti o bratara stratificata este ca o asortezi cu o rochie de vara sau blugi skinny. Acest look a fost vazut la mai multe celebritati, precum Drew Barrymore si Sarah Jessica Parker.

Creeaza-ti un look unic purtand bratari de diferite culori intr-un amestec de metale. Bratarile fixe uriase sunt, de asemenea, foarte populare in acest sezon, putand alege pe cele din pietre semipretioase, piele si chiar din plastic. Bratarile handmade cu textura neobisnuita in aur mat si finisaj trandafiriu iti confera instant un look sofisticat si elegant. Lucrul de retinut atunci cand pui in aplicare aceasta tendinta este sa porti cel putin 12-15 bratari. Acestea ar trebui sa fie de diferite culori si modele pentru a da un aspect cat mai eclectic.


Lanturi cu mai multe siraguri

Cel mai bun mod de a da culoare unui costum simplu este sa-l porti cu un lant cu mai multe siraguri. Este una dintre cele mai mari tendinte de bijuterii in acest sezon, pe care nu ai cum sa o ratezi. Lanturi individuale pot fi si ele purtate impreuna pentru a crea aspectul unui lant stratificat. Acest lucru va va oferi mai multa flexibilitate in ceea ce priveste aspectul pe care doriti sa creati.

Produse BrizBrizuri:








Cand alegeti un lant cu siraguri multiple, incercati sa gasiti o bijuterie care are o varietate de elemente de design si texturi. Lanturile din argint cu perle si margele de cristal sunt extrem de populare in 2011. Lanturile cu multiple siraguri cu pene, panglici, ciucuri si perle sunt si ele la mare cautare in acest sezon.

Pentru un pranz casual cu prietenii, va puteti asorta un tricou alb simplu cu un unic colier mixt stratificat. Daca gasiti o piesa care are sticla, cristale Swarovski, pene si dantela, atunci ar trebui sa-l achizitionati cu siguranta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu